snowkite

Lär dig snowkite

Testa och lär dig snowkite när du är i Vemdalen. En spännande och fartfylld aktivitet som passar bra för vuxna och ungdommar. Under din kitekurs tar vi hand om dig som är nybörjare eller du som vill fortsätta. Du meningsfull och rolig träning och vi avslutar med att dokumentera vad du lärt dig. Du kan välja en eller två lektioner och du kan själv bestämma om du vill ha dem samma dag eller vid två tillfällen.

Vi utbildar i små grupper om bara två elever och håller med anpassad snökiteutrustning. I vår träning står säkerheten i centrum och du som bokar två lektioner kommer få tillräcklig kompetens för att fortsätta själv.
Du som redan gått kitekurs på vatten kan dra nytta utav våra instruktörer på plats om du vill lära dig tips och tricks för rolig surf i snö, eller för att hyra snökiteutrustning.

 

Boka den dag du kan och om du vill få extra övning en extra lektion samma dag. Vi kontaktar dig dagen innan din första lektion för detaljplanering med hänsyn till ditt schema och väder. Varje lektion är ca 2 timmar. Om du inte avslutar dina lektioner här i Vemdalen så kan du fortsätta din utbildning på någon utav Surfbussens övriga 6 orter. (se www.surfbussen.nu)

 

Vi väljer plats baserat på väder och snöförutsättningar, men vanligen håller vi våra lektioner i Storhogna strax öster om Skalet. Du är alltid på rätt plats för dagen och du får tydliga instruktioner om vart du ska.

Vårat erbjudande:

Snowkitekurs – halvdag

1 500,00 kr - 1 lektion (ca 2 timmar)

  • Avancerad introduktion

  • Börjar flyga drake

  • Teori, säkerhet & utrustning

Snowkitekurs - dagskurs

2 700,00 kr - 2 lektioner (upp till ca 5 timmar)

  • Val av plats

  • Kryssa

  • Bli självständig

 

All utrustning för snowkite ingår, du håller själv med alpin utrustning (skidor/snowboard, hjälm, kläder för utomhusaktivitet i snön)

Boka din plats här nedan:

Youtube video image