thomas wärdell
thomas wärdell1
vemdalen experience

Förarbevis snöskoter & skoterförvaring i Vemdalen

 

Vill ni ta skoterkörkort i Vemdalen? Då har vi en bra lösning för er. 

Genom ett gott samarbete med Thomas Wärdell och Wärdell event och utbildning kan vi nu erbjuda en riktigt bra lösning för att ta skoterkörkortet. 

Teorin tar ni digitalt tillsammans med Thomas Wärdell.  Efter teorin har ni 1 år på er att boka en uppkörning och provskrivning. 

Uppkörning och provskrivning gör ni med oss där ni kan boka in er på ett datum vi har förbestämt. ( är ni en grupp på mer än 6 personer kan ni boka ett valfritt datum )

3 timmar uppkörning och sedan prov står då på agendan och efter godkänt prov är det bara att sätta sig på skotern och åka iväg!

 

VEMDALEN EXPERIENCE Uppkörning och provskrivning

kostar 1500 kr och betalas på plats hos oss. 
Behöver ni en snöskoter till er uppkörning bokar ni enkelt det på hemsidan och skriver sedan förarbevisutbildning i övrig information i bokningen eller bokar skoter med oss samtidigt som ni bokar uppkörningen. 

 

WÄRDELL EVENT OCH UTBILDNING 

Anmälan är likamed betalning och vid betalningen skriver ni ENDAST in deltagarens mailadress. Inbjudan kommer på den mailadressen som ni anger med en länk till zoom länk en dag innan.

Förarbevisutbildning snöskoter v. 2

När: Teori 2 kvällar, Söndag och Måndag 10 April och 11 April 2022
Tid:18.00-21.00
PLATS: ONLINE VIA ZOOM

Tid för Uppkörning och teoriprov fås under utbildningstillfället.

Betalningen görs via swish på 1230472704, kom ihåg att ENDAST lämna kursdeltagarens mailadress som meddelande för att kunna motta länk till zoom, tack!

Pris: 1600 kronor
För att kunna delta på teorin krävs det att man är 15 år och 9 månader. För uppkörning ska man vara 16 år.